Tuinaanleg

Tuinaanleg is een verzamelnaam voor verschillende zaken die te maken hebben met het aanleggen, aanpassen of vernieuwen van tuinen. Wij hebben een gevarieerd aanbod van diensten en projecten in ons portfolio wat ons in staat stelt tot het maken van een compleet plan dat op uw budget en situatie is aangepast.

tuinbestrating

Eén van de grote projecten in een tuin is de bestrating. Dit kan zo simpel zijn als het aanleggen van een tuinpad, maar ook grote terrassen leggen wij zonder problemen voor u aan. Hieronder ziet u een voorbeeld van een door ons aangelegde tuinbestrating in de vorm van een terras gemaakt van tegels.

bouw werkzaamheden

Ook in de tuin zijn er verschillende bouw werkzaamheden. Het neerzetten van een kant-en-klaar schuurtje is voor de meesten geen probleem, maar wij zijn vooral gespecialiseerd in maatwerk bouw projecten als schuren, terras overkappingen, afscheidingen en ander timmerwerk. Als u net even iets anders wil dan de buren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van dit soort projecten.


</