Dekvloeren

Zandcement dekvloeren, ook wel bekend als cementdekvloer, smeervloer of specievloer, zijn uitermate geschikt voor het wegwerken van oneffenheden of niveauverschillen op een bestaande onderliggende dragende vloer. Ook kan met een dekvloer de hoogte van de gehele vloer op een gewenst hoger peil brengen. Een zandcement dekloer is ideaal voor vochtige ruimtes als garages, badkamers en toiletten omdat het van nature goed bestand is tegen water.

In sommige situaties kan het gewenst zijn om de dekvloer op afschot aan te brengen. Ook dit is voor ons uiteraard geen probleem. Wij passen de samenstelling en dikte van de dekvloer aan naar uw situatie en wensen.

pleistervloeren

Als de cementvloer voorzien moet worden van een harde toplaag kunnen wij de vloer pleisteren. Dit geeft de vloer niet alleen een extra duurzame bovenlaag, maar geeft ook vooral een mooie uitstraling in ruimtes waar de kale vloer te zien is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een vloer in een garage, showroom of schuur. Een gepleisterde vloer is, in tegenstelling tot een zandcementvloer, bijna geheel stofvrij en erg eenvoudig te onderhouden.

sterkte van de dekvloer

Vloeren kunnen geleverd worden in verschillende sterktes. De juiste bepaling van de sterkteklasse is sterk afhankelijk van de omgeving en het toekomstig gebruik van de vloer. Hoe hoger de sterkteklasse, hoe zwaarder de vloer belast kan worden. Lees meer over vloersterktes

vloerverwarming

Een zandcement vloer is bij uitstek geschikt voor het afwerken van vloerverwarming.

 


</